Pieczywo a medycyna

Stokrotka Data ostatniej zmiany: 2011-08-11 22:29:26

Pieczywo a medycyna

2011-08-11 22:29:26 - Stokrotka

W internecie można znaleźć czego w mące/pieczywie być nie powinno:
bakterie, pszetrwalniki, grzyby, pleśnie, pierwiotniaki.....
Wymieniane są konkretne szczepy, łacińskie nazwy, i że są szkodliwe.
np
www.piekarnie.pl/info.php?page=art_biokonserwacja

www.chlebdomowy.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=11:mikroflora-zboz-i-maki&catid=5:zdrowotne&Itemid=19

Ponieważ jednak artykuły takie są zwykle na www dotyczącym wyrobu pieczywa
nie ma tam zestawu dolegliwości jakie mogą być po zjedzeniu
niespełniającego norm pieczywa, czy czegokolwiek zrobionego ze złej mąki,
albo źle pszehowywane itp.


Gdzie można znaleźć objawy ?


--
(tekst w nowej ortografi: ó->u, ch->h, rz->ż lub sz, -ii -> -i)
Ortografia to NAWYK, często nielogiczny, ktury ludzie ociężali umysłowo,
nażucają bezmyślnie następnym pokoleniom.
reforma.ortografi.w.interia.pl/




Tylko na WirtualneMedia.pl

Zaloguj się

Logowanie

Nie masz konta?                Zarejestruj się!

Nie pamiętasz hasła?       Odzyskaj hasło!

Galeria

PR NEWS